Paruošimo ir vartojimo būdas:
1 pakelį (1,5g) arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 minučių, nukoškite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas .Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Valerijonų šaknys - 29 %, apynių spurgai - 28 %, melisų lapai - 25 %, pipirmėčių lapai - 18 %.
100ml paruoštos arbatos |
Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos |
|
Energinė vertė |
6 kJ/1 kcal |
38 kJ/9 kcal |
Riebalai |
<0,1 g |
<0,1 g |
Iš kurių: |
||
Sočiųjų riebalų rūgščių |
<0,1 g |
<0,1 g |
Angliavandeniai |
0,37 g |
2,22 g |
Iš kurių: |
||
cukrų |
<0,5 g |
<0,5 g |
Baltymai |
<0,1 g |
<0,1 g |
Druska |
0,0019 g |
0,0114 g |
|
Iš per parą rekomenduojamuose pasiruošti arbatą 3 paketėliuose (4,5 gramuose) yra |
*RMV |
Valerijonų šaknys |
1,3g |
Nenustatyta |
Apynių spurgai |
1,2g |
Nenustatyta |
Melisų lapai |
1,1g |
Nenustatyta |
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
- Funkcija
- Nervų sistemai
Atsiliepimai
Apibendrinimas
0
(0 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą
Kol kas atsiliepimų nėra.