1 pakelį (1,5g) arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 minučių, nukoškite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Juodųjų serbentų lapai, dirvuolių žolė, kalendrų vaisiai, kmynų vaisiai, našlaičių žolė, žemuogių lapai, dilgėlių lapai, artišokų lapai, cinko citratas.
|
100ml paruoštos arbatos |
Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos |
Energinė vertė |
6 kJ/ <1 kcal |
38 kJ/ 9 kcal |
Riebalai |
<0,1 g |
<0,1 g |
Iš kurių: |
|
|
Sočiųjų riebalų rūgščių |
<0,1 g |
<0,1 g |
Angliavandeniai |
0,37 g |
2,22 g |
Iš kurių: |
|
|
cukrų |
<0,5 g |
<0,5 g |
Baltymai |
<0,1 g |
<0,1 g |
Druska |
0,0019 g |
0,0114 g |
Iš per parą rekomenduojamuose pasiruošti arbatą 3 paketėliuose (6 gramuose) yra |
*RMV |
|
Artišokų lapai |
0,405 g |
Nenustatyta |
Kalendrų vaisai |
0,6 g |
Nenustatyta |
Kmynų vaisiai |
0,6 g |
Nenustatyta |
Našlaičių žolė |
0,6 g |
Nenustatyta |
Cinkas |
7,5 mg |
75 % |
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
- Arbatos funkcija
- Virškinimui
- Funkcija
- Detoksikacijai
- Funkcija
- Virškinimo sistemai
Jums taip pat gali patikti
Atsiliepimai
Apibendrinimas
0
(0 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą
Kol kas atsiliepimų nėra.