Vartojimo instrukcija. Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 arbatos paketėlį arbatos įdėkite į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu. 5 min. leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms.
Galima gerti šiltą ir atvėsintą. Galite paskaninti medumi.
Nevartoti asmenims jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
AMUNĖLIŲ ŽIEDAI (10 vok.)
Ramunėlių žiedai 100 %.
ČIOBRELIŲ ŽOLĖ (10 vok.)
Čiobrelių žolė 100 %.
ŽOLYNĖLIO ARBATA SU IMBIERU IR CITRINOMIS (10 vok.)
Obuolių vaisiai, imbieras, citrinžolė, saldžiųjų gervuogių lapai, citrinų žievelė, skrudintos cikorijų šaknys, erškėčių vaisiai, natūralios kvapiosios medžiagos, citrinos rūgštis, saldymedžio šaknys.
ŽOLYNĖLIO ARBATA SU MĖTOMIS IR CITRUSINIAIS VAISIAIS (10 vok.)
Džiovintų vaisių mišinys (obuolių ir erškėtrožių vaisiai), pipirmėčių ir šaltmėčių lapai, natūralios kvapiosios medžiagos, cikorijų šaknys, kinrožių žiedai, gervuogių lapai, citrinų rūgštis, citrusinių vaisių (citrinų, apelsinų, žaliųjų citrinų) žievelės, citrinžolių žolė, saldymedžių šaknys.
ŽOLYNĖLIO ARBATA SU OBUOLIAIS IR CINAMONU (10 vok.)
Džiovintų vaisių mišinys (obuolių vaisiai, erškėčių vaisiai), kinrožių žiedai, cinamono žievė, gervuogių lapai, cikorijų šaknys, natūralios kvapiosios medžiagos.
ŽOLYNĖLIO ARBATA SU KRIAUŠĖMIS IR GVAZDIKĖLIAIS (10 vok.)
Obuolių vaisiai, kinrožių žiedai, saldžiųjų gervuogių lapai, gvazdikėliais, erškėčių vaisiai, natūrali kvapioji medžiaga, cinamono žievė, skrudintos cikorijų šaknys, citrinos rūgštis, kriaušių vaisiai.
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
Atsiliepimai
Apibendrinimas
0
(0 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą
Kol kas atsiliepimų nėra.