Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 arbatos paketėlį arbatos įdėkite į puodelį, užpilkite verdančiu vandeniu. 5 min. leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms. Galima gerti šiltą ir atvėsintą. Galite paskaninti medumi.
Nevartoti asmenims jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Žemaitiu erbeta (15 vok.):
Pipirmėčių lapai, raudonėlių žolė, žemuogių lapai.
Aukštaičių arbota (15 vok.):
Erškėčių vaisiai, ramunėlių žiedai, aronijų vaisiai.
Cikra dzūkų arbata (15 vok.):
Čiobrelių žolė, aviečių lapai, aviečių vaisiai.
Suvalkiečių arbata (15 vok.):
Kmynų vaisiai, obuolių vaisiai, ramunėlių žiedai.
- Įpakavimas
- Arbata pakeliuose
- Arbatos linija
- Regionų linija
Jums taip pat gali patikti
Atsiliepimai
Apibendrinimas
0
(0 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą
Kol kas atsiliepimų nėra.