Mineralinis vanduo Sairme, 1 l,

Mineralinis vanduo Sairme, 1 l, 6 vnt.

Švelniai gazuotas mineralinis vanduo Sairme.

Mineralinis vanduo - sveikai kasdienybei.

Reguliariai vartojamas SAIRME mineralinis vanduo gali padėti sustiprinti imuninę sistemą, sureguliuoti rūgštingumą, padėti aktyviau formuotis naujoms kraujo ląstelėms.

Šio vandens sudėtyje esantys mineralai ir medžiagos gali padėti palaikyti normalią nervų sistemos veiklą, stabilizuoti endokrininės sistemos funkciją bei sumažinti kardiovaskulinę riziką. Vandenį rekomenduojama vartoti žmonėms, turintiems didesnę riziką susirgti nervų sistemos ligomis bei osteoartikuliarinės sistemos sutrikimų.

1 l x 6 vnt.

Tiekėjas: UAB, Švenčionių vaistažolės, Lietuva.

ŠIAME RINKINYJE YRA:
Mineralinis vanduo Sairme, 1 l
6 vnt.

Kilmės šalis: Gruzija

Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.

Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.

Mineralinio vandens "Sairme" savybės.

Unikaliai subalansuota cheminė sudėtis išskiria mineralinį vandenį Sairme iš kitų mineralinių vandenų, turinčių sudėtyje kalcio - natrio hidrokarbonatų. Vanduo, kurio sudėtyje yra hidrokarbonatų (mineralinių druskų) daugiau nei 600 miligramai litre (Sairme - 2000-3000 mg/l) yra rekomenduojama žmonėms aktyviai dalyvaujantiems sporto veikloje, kaip pagalba sergantiems įvairiomis ligomis arba profilaktiškai. Koncentracija įvairių biologiškai aktyvių mikroelementų mineraliniame vandenyje Sairme optimali gerti vandenį profilaktikai. Pavyzdžiui, acetilsalicilo rūgštis: daržovėse salicilatų kiekis svyruoja nuo 0 iki 6 mg/100 g produkto, o uogose ir vaisiuose - nuo 2,1 iki 7,8 mg. Sairme vandenyje salicilatų kiekis yra panašus į medaus, apelsinus ir yra apie 2 mg. Tai optimali dozė, turinti profilaktinį poveikį. Mineralinis vanduo Sairme turi vidutinę mineralizaciją (3-5 g/l), kuri leidžia kasdien naudoti vandenį profilaktiniais tikslais. Vienu iš svarbiausiu Sairme vandens privalumu - yra subalansuota mikroelementų sudėtis, optimali koncentracija kuri negali pakenkti organizmui.

Mineralinis vanduo SAIRME pasaulyje.

Nepaisant to, kad Sairme jau ilgą laiką yra žinomas Gruzijoje (savo istoriją gamykla pradeda dar 1893 metais), jis nėra labai plačiai žinomas pasaulyje. Sovietų Sąjungos laikais vanduo buvo gaminamas ribotu kiekiu ir buvo prieinamas tik partijos elitui ir kitiems, tarkim, "elito" klasės asmenims. Vėliau gamykla buvo praktiškai sunaikinta, ir tik nuo 2013 m. prasidėjo aktyvus jos vystymas. Per pastaruosius 9 metus gamykla kasmet didina gamybos apimtis ir išaugo tiek vidaus, tiek užsienio rinkose. Praktiškai nuo nulio, šiandien "Sairme" užima daugiau kaip 25% Gruzijos rinkos dalį, yra tarp trijų didžiausių gamintojų ir turi daugybę įvairių apdovanojimų.

Kalcis (150 - 270 mg/l)

Magnis (80 - 130 mg/l)

Natris (550 - 930 mg/l)

Bikarbonatai (2000 - 3000 mg/l)

Chloras (220 - 360 mg/l)

Sieros dioksidas (50 - 115 mg/l)

Atsiliepimai

Apibendrinimas

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Atsiliepimai)

Pasirinkti filtravimą

Tik vartotojai, įsigiję produktą, gali palikti atsiliepimą

Kol kas atsiliepimų nėra